ΠΡΟΦΙΛ

FGparfumerie.gr
Contemporary luxury inspired lifestyle


Εκτιμώντας την αγάπη με την οποία αγκάλιασε ο κόσμος το κατάστημά μας στη Γλυφάδα και διατηρώντας πάντα σε υψηλό  επίπεδο την ποιότητα και αισθητική γεννήθηκε η FGparfumerie.gr , μια κομψή ηλεκτρονική Βoutique με Παριζιάνικο αέρα.
Διαθέτουμε αρώματα εμπνευσμένα από διάσημους αρωματοποιούς, με γαλλικά αιθέρια έλαια, διάρκεια και μοναδικότητα, με νότες αισθαντικές, ερωτικές, δυναμικές, πικάντικες αλλά και ρομαντικές.

Όλα τα αρώματα είναι eau de parfum, με 100%  ομοιότητα με τα γνωστά αρώματα των διεθνών οίκων  αλλά με ένταση και διάρκεια που ξεπερνά τις 24 ώρες!

«Το άρωμα μιας γυναίκας αποκαλύπτει περισσότερα γι’ αυτήν από το γραφικό της χαρακτήρα» , είπε ο Christian Dior. Πάνω από 600 επιλογές βρίσκονται μπροστά σας και με τη βοήθειά μας μπορείτε να γνωρίσετε τις «νότες» που σας ταιριάζουν και να επιλέξετε το άρωμα που σας εκφράζει.
Κοντά μας θα ανακαλύψετε  λάδια και κρέμες ταιριαστές σε κάθε προσωπικότητα χωριστά, σχεδιασμένες με φινέτσα,  που δίνουν αισθήσεις ανεξίτηλες στο χώρο και στο χρόνο, που σαγηνέυουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι και να ταξιδεύεις.

 Παράλληλα, στο κατάστημα μας θα συναντήσετε τα ξεχωριστά φυτικά προιόντα του οίκου HARNN τα οποία αποτελούν κορυφαία επιλογή 5άστερων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.
Εμπνευσμένη από την Ασιατική κουλτούρα, η φιλοσοφία του οίκου HARNN που βρίσκεται στην Ταυλάνδη, χρησιμοποιεί ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η φύση , βότανα, έλαια, μπαχαρικά , φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς χημικές προσθήκες  για να χαρίσει φυσική λάμψη, ισσοροπία και ευεξία. Παραδοσιακές  Ασιατικές  συνταγές και πιστοποιημένες επιστημονικές έρευνες, συνδιάζονται αρμονικά  για να προσφέρουν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα , τα μαλλιά, ενώ φυτικά, βιολογικά αιθέρια έλαια αρωματίζουν  τον προσωπικό μας χώρο,  αντανακλώντας γαλήνια  ισορροπία σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος. Επίσης, τα προιόντα διαθέτουν μοναδική αισθητική και design με τιμές εξαιρετικά φιλικές.
                     

“ You are never fully dressed without perfume”

 

© 2018 - 2022 FGparfumerie.gr . All Rights Reserved.